Скъпи приятели,

Стихотворенията, с които можете да участвате в конкурса, трябва да са до три на брой. Няма ограничения в тематиката. Творбите трябва да са написани на кирилица и да не са публикувани.

За да участвате в конкурса е необходимо да се регистрирате на адрес http://shivachevo.com (ако нямате регистрация) и да публикувате творбите си в сайта. Можете да публикувате до 3 творби. Авторите които участват със свое преведено на български език стихотворение, публикуват творбата и на родния си език.

В конкурса могат да участват и автори, които в момента са извън пределите на страната.

Срокът за публикуването на изпратените стихове е 15 октомври 2015г. Жури от уважавани творци и ценители на българската литература ще определи носителите на следните награди :

1. I-ва награда "Още стихове за вечните неща- Шивачево 2015".

2. II-ра награда"Още стихове за вечните неща- Шивачево 2015".

3.III-та награда - "Още стихове за вечните неща- Шивачево 2015".

КОНКУРСЪТ Е АНОНИМЕН! Вашите лични данни, които сте въвели при регистрацията, няма да бъдат достъпни до излъчването на печелившите.

ПОБЕДИТЕЛИТЕ ще бъдат обявени в навечерието на 26 октомври 2015г - Димитровден - празник на град Шивачево.Всички награди се получават лично или от упълномощено от наградения лице.

Права, свързани със сайта:

1. Авторските права на публикувано произведение трябва да принадлежат на потребителя, който го публикува. Администраторите на сайта не носят отговорност при нарушени авторски права от потребителите на сайта.

2. В случай на нарушени авторски права при представяне на доказателства за авторството на дадената творба администраторите могат да спрат от публикация дадената творба, за да се възстановят авторските права на собственика на произведението.

3. Не се допуска публикацията на произведения с нецензурно съдържание, както и на произведения съдържащи клевети и обидни изрази към трети лица. Не е разрешено публикуването на произведения съдържащи призиви за нарушаване на обществения ред, призиви внушаващи етническа омраза и сегрегация. При откриването на такива произведения администраторите ще изтрият тези произведения.

4. Не е разрешено обиждането на автори. При наличието на последните молим да се потърси помощ от администраторите на сайта.

5. Не се допуска използването на потребителски имена, съдържащи нецензурни думи или обиди. При откриването на такива молим да се сигнализира на администраторите на сайта, за да бъдат изтрити. Поделянето на потребителските имена също е забранено, както и повече от един акаунт на потребител (няколко регистрации).

6. За да бъде допусната творба до публикация, тя трябва да е написана на кирилица и да няма груби правописни грешки. Администраторите си запазват правото да не допускат дадена творба по тяхна преценка.

7. Не се допуска публикацията на нелитературни произведения. Рекламирането на продукти и друг вид реклама е строго забранена.

8. Администраторите си запазват правото да следят информацията, която е сложена от потребителите на сървъра.

9. Администраторите не носят отговорност за текстовете, който потребителите са качили на сървъра на сайта и ще съдействат на органите на реда при нужда, в случай на криминално деяние от страна на потребителите на сайтa.

10. Организаторите имат право да публикуват стихотворенията на участниците единствено и само в антологията с отличените на конкурса творби.

11. Екипът на сайта не носи отговорност в случай на загуба на информация и нанесени щети в следствие на използването му.

12. Участието в конкурса означава автоматично приемането на този рагламент.

За консултации и защита на Вашите авторски права потърсете адвокат Младен Донев, GSM: 0888970529
 
Регламент | Организатори | Творби | Номинирани | Новини | | Webmaster |